Atlètic-Barceloneta

L’Atlètic-Barceloneta ha perdut davant el Pro Recco per 12 a 10 i no jugarà la final de la Champions. Els barcelonins han dominat la primera part, però a la segona l’efectivitat golejadora dels italians ha capgirat el marcador i els ha donat la victòria. Ara els mariners competiran per penjar-se la medalla de bronze. Serà aquest dissabte les 18 h davant el Brescia italià.

L’Atlètic-Barceloneta domina la primera part

Els barcelonins han sortit molt concentrats i tensionats. Eren conscients que no es podien permetre cap error davant els italians si volien tenir opcions de guanyar. Tot i que el Pro Recco ha començat marcant, l’Atlètic-Barceloneta ha reaccionat perfectament i amb una magnífica defensa i aprofitant les ocasions en atac ha aconseguit un primer parcial de 2 a 4.

Els italians han sortit molt forts en el segon quart i han capgirat el marcador, però els jugadors de Chus Martín no s’han posat nerviosos i s’han tornat a avançar. El període l’han guanyat el Pro Recco, 4 a 3, però a la mitja part l’Atlètic-Barceloneta ha marxat per davant en el marcador, 6 a 7. Per tant, tot obert de cara a la segona part.

El Pro Recco, millor a la represa

El Pro Recco ha començat la segona part disposat a trencar el partit i un parcial de 3 a 0 l’ha col·locat un altre cop amb la iniciativa del matx. Musan Mandic ha estat un autèntic malson per a la defensa barcelonina, que ha estat incapaç d’aturar l’allau ofensiva dels italians. Aquest tercer quart ha acabat amb un parcial de 4 a 1, que ha col·locat el 10 a 8 al marcador.

Els barcelonins han sortit disposats a capgirar el resultat i Perrone ha col·locat el 10 a 9 en el marcador, però els italians no han tremolat i han tornat a posar dos gols de diferència. Els de Chus Martín han millorat defensivament, però ofensivament els ha faltat més clarividència per fer trontollar el Pro Recco, que s’ha acabat imposant per 12 a 10.