hoquei patins

El FC Barcelona d’hoquei patins s’ha imposat al Reus després d’una primera part magistral de gols. Els homes entrenats per Edu Castro s’han imposat per 3 a 6 i jugaran la final a Riazor diumenge 12 de juny contra el Liceo, que ha eliminat el Caldes.

Primera part de festival de gols

El Barça no ha començat bé i el Reus s’ha avançat en el primer minut del partit amb una falta directa que ha convertit Marc Julià després d’una targeta blava a Panadero. El mateix Julià però ha rebut un càstig idèntic tres minuts després per una falta a Helder Nunes i Pau Bargalló ha empatat. El Barça ha capgirat el marcador amb una nova diana de falta directa de Pablo Álvarez. Sergi Llorca ha marcat el tercer pel Barça i Ignacio Alabart ha posat l’1 a 4 en el marcador. Àlex Rodríguez ha reduït distàncies però abans del descans, el Barça encara n’ha marxat dos més amb les dianes de Joao Rodriguez i Pau Bargalló. Un festival de primera part amb un parcial de 2 a 6.

Segona part sense gols blaugrana

Amb la feina feta, els homes entrenats per Edu Castro han mantingut a ratlla el seu. rival durant tota la segona part. Només un gol de Joan Salvat ha servit perquè el Reus signés el resultat final de 3 a 6. El Barça defensarà el títol a Riazor davant el Liceo.