L’Europa ha perdut davant el Cerdanyola del Vallès per 4 gols a 1 al Municipal de les Fontetes. És el tercer desplaçament escapulat després de començar temporada a la Segona RFEF i és la tercera derrota, la segona de consecutiva, dels homes liderats per David Vilajoana. Ha estat un partit molt diferent del de la temporada passada al Nou Sardenya davant el mateix rival, quan l’Europa va certificar l’ascens a la Segona RFEF amb una victòria per 4 a 2.

10 minuts fatídics per a l’Europa

El Cerdanyola ha pressionat molt bé la sortida de pilota de l’Europa i ha dominat aquests primers minuts. Fruit d’aquesta superioritat el degoteig d’oportunitats ha estat constant: Servetti, Serramitja, Elhadji o Kilian ho han intentat. A poc a poc els graciencs han agafat el protagonisme i la possessió i les tornes han canviat, encara que la intenció ha durat poc.

Ha estat un miratge, ja que al minut 25, un mal refús de la defensa de l’Europa, l’ha recollit el capità del Cerdanyola, Dani Martí, que ha connectat un xut al pal llarg que no ha pogut aturar Sergio. Només quatre minuts més tard, l’exescapulat Nils Puchades ha iniciat la jugada amb una passada en profunditat per a Servetti, que ha realitzat una centrada mil·limètrica que ha servit al mateix temps perquè Elhadji fes el segon amb una rematada de cap. És el primer gol d’Elhadji aquesta temporada.

En el 35, ha arribat el tercer del Cerdanyola, gol de Pablo Servetti, que s’ha quedat sol davant la sortida de Sergio i ha rematat creuat. En només 10 minuts el Cerdanyola ha solucionat el partit, perquè ha fet tres gols i, a més a més, Kilian ha enviat una pilota al pal que podria haver estat el quart.

La remuntada de l’Europa, impossible

David Vilajoana ha canviat tot el mig del camp de l’Europa: Marc Esteban, Pau López i Alfons Serra. El conjunt escapulat ha sortit millor a la segona meitat per intentar canviar el sentit del partit. El ritme ha baixat, però el Cerdanyola ha seguit pressionant els jugadors i arribant a l’àrea escapulada.

El partit s’ha tornat a animar als 20 minuts de la represa. En el minut 66 l’Europa ha retallat distàncies. Ha estat també el capità, però aquest cop de l’equip de Gràcia, Àlex Cano, qui ha pujat a l’atac i, després d’un bon control des de banda esquerra, ha connectat un xut creuat per batre Becerra.

Dos minuts més tard el Cerdanyola ha tornat a marcar. Ashlew ha capitanejat una contra de llibre ell tot sol, ha travessat el camp i ha marcat el quart gol local.