El Barça Rugbi ha debutat a la Divisió d’Honor amb victòria contra l‘Ampo Ordizia RE per 24 a 9. Joan Soler, Joan Losada i Daniel Barranco han anotat un assaig cadascú per als blaugrana. Els nou punts dels bascos els ha anotat Valentin Cruz. Aquests dos equips es van trobar la temporada passada als quarts de final del play-off per al títol de Lliga amb victòria dels blaugrana per un 9 a 16 ajustat.

Molt bona primera part dels blaugrana

Bon inici de partit del Barça Rugbi. Al minut tres de partit, assaig de Joan Soler, Bautista Guemes transforma el xut i posa el 7 a 0 al marcador. Valentín Cruz ha escurçat diferències transformant dos xuts de càstig, 7 a 6. El jugador olímpic Joan Losada, abans del descans, ha anotat un altre assaig i Guemes no ha fallat el xut, 14 a 6. Abans dels descans, un altre xut de càstig transformat per Cruz ha deixat el 14 a 9 al descans.

El Barça no encaixa cap punt en el segon temps

El segon temps ha començat amb un xut de càstig transformat per l’Internacional Bautista Guemes, 17 a 9. A sis minuts del final Daniel Barranco ha anotat l’últim assaig del partit, que ha deixat el 24 a 9 definitiu en el marcador. Espectacular defensa del Barça en aquest segon temps, que ha evitat una vegada i una altra que l’Ordizia anotés un assaig. No només no ha encaixat cap punt en la segona part, sinó que en tot el partit no ha rebut cap assaig en contra.

Primera victòria de Santiago Monteagudo

Aquesta temporada el Barça Rugbi ha canviat tot el cos tècnic, ja que l’anterior ha marxat a la Santboiana. Santiago Monteagudo i els seus ajudants, Jean-Luc Trogno i Martín Garcia Veiga, no han pogut debutar d’una manera millor: victòria contra un rival directe per lluitar pel classificar-se per al títol de Lliga, l’Ordizia.