Festa grossa al Nou Sardenya. L‘Europa ha aconseguit l’ascens a la Segona RFEF. Els escapulats han guanyat el Cerdanyola per 4 a 2. Els graciencs han remuntat i s’han acabat imposant amb gols de Albert Martí, Carlos Cano, Pau López i Eric López.

L’Europa remunta

El partit ha començat de la pitjor manera possible pels escapulats, ja que en el minut tres Javi López ha rematat de cap i ha fet el 0 a 1. Això sí, la reacció de l’Europa, conscient del que es jugava, ha estat immediata. En el minut 11 Albert Martí ha fet l’empat a 1 i només cinc minuts més tard, en el 16, Carlos Cano de cap ha capgirat el marcador signant el 2 a 1. Primers minuts molt intensos i sense descans. Les aproximacions en les dues àrees han estat constants. L’anar i venir era continuu i els del Vallés han estat a punt d’empatar, però Sergio ha salvat davant Javi López. No hi ha hagut treva i en el minut 38 Pau López ha marcat el 3 a 1, que donava tranquil·litat als graciencs. Així s’ha arribat a un més que merescut descans.

Premi amb patiment final

El Cerdanyola ha sortit endolladíssim a la segona part i en el minut 47 Pitu ha retallat diferències marcant el 3 a 2. Els del Vallés s’han trobat còmodes en aquests primers minuts de la represa, en canvi, l’Europa s’ha vist superat i no ha sabut com superar la pressió dels cerdanyolencs. Un Cerdanyola que ha demanat penal per unes mans de Carlos Cano, però l’àrbitre ha considerat que no havia passat res. Han anat passant els minuts i els de David Vilajoana s’han anat refent i han començat a apropar-se a l’àrea dels vallesans. Ricki Vidal ha xutat per sobre el travesser. L’Europa s’ha fet amb el domini i Pau López hauria pogut fer el quart, però Manu Martín ha rebutjat perfectament. I en minut 77 el cerdanyolenc Uri Escabrós ha estat expulsat per doble targeta groga. Els nervis i l’emoció han estat molt presents en els últims minuts. El Cerdanyola ho ha intentat de totes les maneres, però ha estat l’Europa al contraatac qui ha sentenciat el partit. Ha estat Eric López ja en temps de descompte qui ha fet el 4 a 2.

El gol ha provocat una invasió de camp per part de l’afició escapulada. El Cerdanyola, indignat, ha marxat cap als vestidors i s’ha plantejat fins i tot no jugar els últims minuts. Tot plegat ha quedat en res i s’ha jugat tot el partit.