Victòria de la UE Sant Andreu davant la Grama per 1 gol a 0. Els quadribarrats han aconseguit els tres punts gràcies a un penal transformat per Fassani, a la primera part.

El Sant Andreu surt amb ganes

Els primers minuts de partit han estat de domini dels locals. Albertito i Pau Morer han gaudit de les primeres ocasions per marcar en el primer quart d’hora de l’enfrontament.

Poc després de la mitja hora de la primera part ha arribat el primer gol del Sant Andreu. José Antonio Llamas ha caigut dins l’àrea després de controlar una molt bona passada d’Adri Gimeno. Fassani, des del punt de penal, no ha perdonat i ha fet l’1 a 0.

Pocs minuts després, Llamas ha tingut una altra bona ocasió per marcar, pe`ro el seu xut l’ha desviat Guiseris a corner. Amb victòria mínima del Sant Andreu s’ha arribat al descans.

La segona part, a la recerca del gol

A la segona part, la Grama ha sortit amb la intenció d’empatar el partit. Les primeres aproximacions han estat del conjunt colomenc. Pe`ro qui l’ha tingut més clara en el primer quart d’hora de la represa ha estat el Sant Andreu. Alberto Garcia, al minut 61, ha xutat per sobre el travesser de la porteria de la FE Grama.

Al tram final del partit, els jugadors i seguidors del Sant Andreu han reclamat dos penals. Un per mans dins l’àrea i l’altre per una caiguda de Pau Morer. L’àrbitre no ha considerat que cap de les dues fos penal.