L’Espanyol B ha deixat escapar els primers punts de la temporada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, després d’haver empatat a 1 contra l’Andratx. Amb aquest resultat, l’equip de Luis Blanco perd el lideratge de la Segona RFEF.

Una primera part molt igualada

En els primers minuts, el filial blanc-i-blau s’ha mostrat molt sòlid al terreny de joc i ha gaudit d’ocasions: la més clara, una rematada a la mitja volta de Max Svenson al minut 5.

L’Andratx, però, ha complicat molt a l’Espanyol B que pogués desplegar el seu joc i ha mostrat les seves credencials. Diego i Vinicius han portat el perill de l’equip balear, amb rematades que ha resolt bé el porter local Iker Piedra o ho ha fet el travesser amb xut enverinat de Vinicius, al minut 41.

Els gols, després del descans

Els gols no han arribat fins a una segona part, en què l’Espanyol ha recuperat el ritme. Amb tot, ha estat l’Andratx qui primer ha vist porteria. Ho ha fet Miquel Llabrés amb un cop de cap, als 10 minuts de la represa. A l’Espanyol li ha costat poc refer-se i només dos minuts més tard, Max Svenson ha fet l’empat després d’aprofitar una molt bona passada a l’espai per batre Mingo.

Amb l’1 a 1, l’Espanyol B és qui ha disposat de més ocasions i de més actitud per buscar capgirar el marcador, mentre que l’Andratx, ben ordenat al darrere, ha defensat l’empat. Semblava que en les acaballes es podria trencar, a favor dels blanc-i-blaus: primer amb una acció de Nabil, que s’ha plantat sol davant del porter Mingo, però l’àrbitre ha invalidat per fora de joc; i, després, en una altra bona acció de Nabil, que ha desfet el porter balear i, que en segona jugada, Mahicas ha xutat per sobre del travesser.

L’Andratx ha acabat amb 10 homes per expulsió de Marcos de la Espada al tram final del partit.