El CE Europa i el Terrassa FC han empatat a 2 al Nou Sardenya en la 18a jornada de la Tercera Divisió. Els egarencs s’han avançat en dues ocasions amb els gols d’Albert López i Àlex Fernández, però els escapulats han empatat amb dianes de David Jiménez i Adri Guillén. Els graciencs continuen líders del seu grup.

Primera part amb dues parts

El partit ha començat amb els dos equips amb ganes de fer mal a la porteria contrària i el Terrassa ha estat a punt de fer el primer en una jugada on Cano ha tret la pilota sota pals una pilota de Jaume. En el minut 15, una pilota recuperada per Albert López ha servit perquè l’egarenc, amb un xut llunyà marqui el primer per al Terrassa. Els escapulats no han perdut el nord, però s’han trobat un Terrassa dominador, molt ben col·locat al camp i amb les ocasions més clares per fer més gols. Agudo, en una molt bona jugada individual, ha estat a punt de fer el segon, però el seu xut ha marxat acariciant el pal. Els escapulats no han renunciat i David Jiménez i Prats han estat a prop de marcar. De mica en mica, els homes entrenats per David Vilajoana han trobat el seu joc i a partir de la mitja hora de partit han tingut la iniciativa. El premi gracienc ha arribat en el minut 41, en una rematada de David Jiménez que ha empatat el partit abans del descans.

Segona part amb el mateix guió

La segona part ha començat adormida amb els dos equips buscant controlar el partit. Una bona jugada d’Agudo ha forçat un penal de Ricki Vidal sobre Salva que Àlex Fernandez ha transformat per marcar el 1 a 2 en el minut 59. Els escapulats han despertat i Àlex Cano ha estat a punt de tornar a empatar amb un xut a dins l’àrea. Els locals hi han insistit i han tornat a empatar en el minut 71 en una jugada enrevessada en què després d’un travesser d’Àlex Cano, Adri Guillén ha rematat i ha marcat el 2 a 2, amb mans d’un jugador terrassenc i polèmica per si la pilota havia traspassat la línia de gol. Els dos equips han buscat el tercer de la victòria però sense encert.