El Catalunya ha quedat eliminat dels quarts de final de la Copa del Rei. Els barcelonins han perdut davant el Sabadell per 4 a 10.

El Catalunya comença de menys a més

El primer quart ha marcat l’esdevenir del partit. El Catalunya s’ha vist superat àmpliament pels vallesans, que han estat molt efectius en atac. Els de Tato Garcia no han pogut aturar l’ofensiva del Sabadell i l’1 a 4 al final d’aquest primer període ha marcat les diferències. En el segon quart els graciencs han reaccionat. Han millorat defensivament i han aconseguit només encaixar un gol. En atac també han estat més encertats i al descans s’ha marxat amb un 3 a 5 favorable als vallesans.

El Sabadell sentencia a l’últim quart

Tornant dels vestidors les precaucions defensives s’han imposat a les alegries ofensives. El Catalunya ha intentat seguir retallant diferències, però el Sabadell ha recuperat part del seu encert i el parcial de 1 a 2, ha col·locat un marcador de 4 a 7, que deixava les coses molt complicades per als barcelonins. El partit ha estat cap i cua, ja que en l’últim període el Sabadell, com en el primer, ha tornat a estar molt superior. El parcial de 0 a 3 parla per si sol. Al final el partit ha acabat amb 4 a 10 favorable als vallesans.

Els gols del Catalunya els han fet Pol Prat i Victor Andrade amb dos cadascú. Els màxims golejadors del partit amb tres gols han estat Sergi Cabanas i Nemanja Ubovic del Sabadell.