Horta
Foto: Felipe Gaitan

L’Horta visitarà aquest diumenge a les 12 h el camp del Vilassar. La intenció dels blanc-i-negres és refermar les bones sensacions de la victòria davant el Figueres del cap de setmana passat.

Guanyar per agafar moral

Els de Jesús Mariano Angoy volen confirmar que el triomf davant els figuerencs no va ser flor d’un dia. Després de quatre derrotes consecutives i 11 jornades sense guanyar, els hortencs van tornar a sumar tres punts i ara volen mantenir la dinàmica guanyadora per arribar a la segona fase de la Lliga en les millors condicions possibles. A més, els del Feliu i Codina van mantenir la porteria a zero després de set partits. Ara la intenció és mirar de mantenir aquesta tònica i així aixecar la moral i la confiança de l’equip.

El Vilassar vol canviar la dinàmica

L’Horta, però, no ho tindrà fàcil, ja que el Vilassar, quart a la classificació, està lluitant per acabar entre els tres primers i així jugar la lligueta de l’ascens directe. De totes maneres, els del Maresme no arriben al partit amb les millors sensacions de la temporada. Encadenen dos empats i tres jornades sense guanyar, uns resultats que als han fet perdre llocs a la taula. Això sí, el Vilassar segur que intentarà reaccionar per continuar aspirant a estar en el grup dels millors.