Bidari García, defensa de 31 anys, ja s’entrena amb el Muntanyesa i sota les ordres de Ramon Maria Calderé. Bidari, que pot ocupar l’eix de la defensa o bé el mig del camp, podria debutar aquest cap de setmana al partit contra el Valls, que es disputarà al Municipal de Nou Barris. El jugador ha estat presentat i per primera vegada s’ha entrenat amb els seus companys.

Jugador amb molta experiència

El jugador madrileny arriba a la Monta amb molta experiència i amb ganes d’aportar els coneixements que ha après en totes les diferents lligues que ha disputat. A part de jugar a clubs d’Espanya com el Cartagena, Leganés, San Sebastián de los Reyes o Avilés, ha jugat a competicions de Xipre, Bolívia, Bangladesh, Gibraltar, Perú, Uruguai i Xile. Un autèntic rodamon del futbol. El setembre del 2013 va posar rumb a Xile i des d’aleshores no ha parat de recórrer diversos països. De fet, va ser el primer jugador espanyol de la història en jugar a la Premier League de Bangladesh.

“Estic segur que no perdrem la categoria”

Bidari fitxa per l’equip de Nou Barris amb l’objectiu de mantenir la categoria i es mostra convençut que la Monta ho pot fer. “Es tracta d’un repte complicat. Ens hem de moure per il·lusions, hi ha grans jugadors i un gran cos tècnic. Estic segur que amb la qualitat de l’equip ho aconseguirem” ha destacat la nova incorporació.

Calderé avala el seu fitxatge

L’entrenador del Muntanyesa, Ramon Maria Calderé, es mostra molt satisfet per l’última incorporació, Bidari García. Un jugador que apuntalarà la defensa dels groc-i-negres de cara al final de temporada.