El CN Atlètic-Barceloneta ha superat el Mataró en els quarts de final de la Copa del Rei de waterpolo, que es disputa a les instal·lacions del CN Sant Andreu. Els homes entrenats per Chus Martín, guanyadors de les darreres vuit edicions del campionat, han golejat els seus rivals per 13 a 4.

Sentència en el primer quart

Feia 15 anys que el Mataró no guanyava l’Atlètic-Barceloneta i malgrat que l’any passat els mataronins van aconseguir empatar contra els mariners, els homes entrenats per Chus Martín no han donat cap opció als seus rivals. L’Atlètic-Barceloneta ha estat molt superior i pràcticament ha sentenciat el partit amb un primer quart impecable amb un parcial de 4 a 0. Els barcelonins no han afluixat en el segon quart i han anat al descans amb un resultat de 7 a 0 que ha deixat l’eliminatòria enllestida.

El Mataró desperta en el darrer quart

Amb l’eliminatòria decidida, els homes entrenats per Chus Martin han posat una marxa menys, però sense fer concessions a un Mataró que ha pogut obrir la llauna en el tercer quart per acabar amb un parcial de 3 a 1. A estat en l’últim període, quan sense cap pressió, els mataronins han empatat a 3 per orgull en un partit que ha acabat 13 a 4.