L’Atlètic-Barcelona s’ha imposat a domicili al CN Barcelona per 5 a 12 en el derbi. Els mariners, que van haver de patir entre setmana per doblegar el Jadran a la Champions, han aprofitat el seu gran fons d’armari per superar els cenebistes en el duel entre primer i segon de la Lliga Premaat. D’aquesta manera, els de Toni Esteller acumulen dues derrotes al campionat. Totes dues consecutives després de caure la jornada anterior a la piscina del Sabadell.

Primer quart igualat

El CN Barcelona ha estat el primer a encetar el marcador gràcies a Joel Esteller però un parcial de 0 a 3 dels mariners, amb Munárriz de bigolejador, ha capgirat el marcador. Els cenebistes s’han tornat a apropar després d’una jugada en superioritat abans que els visitants aprofitessin un penal per fer el quart.

Segon quart sense gols cenebistes

El segon quart s’ha iniciat gran jugada col·lectiva que Bustos ha enviat a la xarxa per ampliar diferències. Els de Toni Esteller ho han intentat però sense sort. Han topat amb la fusta en tres atacs consecutius i, poc després, amb tres grans intervencions de Miki Linares, considerat el millor el partit,que han fet que marxessin al descans sense cap gol en aquest quart. A l’altra porteria, el Barceloneta ha anat fent feina i Aleksic i Granados han posat el 2 a 7 amb el qual s’ha arribat al descans.

La gran defensa marinera, clau

La represa ha confirmat la superioritat d’un Atlètic-Barceloneta que és un mur en defensa. Els de Chus Martín només han encaixat un gol per dos a favor seu que els ha permès seguir ampliant la renda. Una tònica que s’ha repetit en un últim quart. Tot i que els locals han aconseguit dues dianes, Bustos i Mallaranch, amb un doblet, han fet que els mariners guanyessin els quatre quarts.