Un càsting de porters per saber qui és el millor porter d’Espanya des de la categoria benjamí i fins a la sub 23. Aquest dilluns s’ha fet la fase de la Futbol Emotion Academy a Barcelona amb el Feliu i Codina com a escenari. Un total de 560 nois i joves han pres part en una competició avaluada per una vintena de tècnics del futbol català que fan de jutges.

Un càsting de porters exigent

La prova consisteix a passar per cinc zones diferents on s’exerciten diferents habilitats. Els nois i noies són avaluats per entrenadors que qualifiquen el que han vist. D’aquí n’han sortit els tres finalistes que passaran a la fase final que s’ha de fer a la ciutat esportiva de Las Rozas, a Madrid, del 20 al 22 de juny. La fase barcelonina és l’última després de les fetes a Saragossa, València, Madrid i Bilbao.

Càsting porters futbol emotion academy

Uns premis molt interessant

En total seran 15 porters per categoria: benjamí, aleví i infantil en nois i noies, cadet, juvenil i sub 23, aquestes tres últimes només en categoria masculina. El guanyador de cada categoria s’emportarà un patrocini de les companyies Adidas i Solo Porteros. En el cas de la categoria sub 23, el millor tindrà un contracte professional amb el CD Lugo, equip que juga a Segona Divisió A.

Adrià Buetas, porter i “scouting”

Adrià Buetas

, porter que ha defensat les porteries del Martinenc, el Júpiter o l’Horta, entre d’altres, ha estat un dels encarregats d’organitzar la fase a Barcelona. El Camp Municipal d’Horta Feliu i Codina ha estat el lloc triat per Futbol Emotion Academy, l’empresa que ha posat en marxa aquesta acció pionera a tot Europa.