El vicepresident de l’Espanyol, Carlos García Pont, ha atès els mitjans en el 29è Aplec de Penyes de l’entitat, que s’ha celebrat a Sant Sadurní d’Anoia. García Pont ha confirmat que el club farà una ampliació de capital que ja estava prevista. Un cop el govern xinès ha donat llum verda, el president Chen Yansheng podrà ampliar el capital amb uns 50 milions d’euros.

A més a més, s’ha reduït el deute amb Rastar. Ha passat d’uns 180 milions d’euros a uns 50, aproximadament. Això farà que el club no hagi de pagar tants interessos i que els bancs “tinguin la sensació que estàs més compromès”, segons García Pont.

Bones notícies per al primer equip

La bona notícia és que tot això permetrà ampliar el límit salarial de la plantilla del primer equip per tenir una mica més de marge. Tanmateix, gràcies al sanejament, el club no es veurà obligat a vendre jugadors per quadrar números. Segons el vicepresident espanyolista, el club no negociarà amb possibles compradors i es remetrà a les clàusules dels futbolistes.

Sense rancúnies amb Rubi

Carlos García Pont també ha tingut paraules per a Rubi, l’extècnic blanc-i-blau. Segons el directiu, el millor és girar full i ser agraït amb la feina que va fer el de Vilassar. Rubi va deixar l’Espanyol a Europa i després va marxar al Betis.