El Prat ha empatat contra el Tamaraceite (0-0) en l’anada de la segona ronda del play-off d’ascens. Tot i haver sigut superior i haver generat moltes ocasions, la manca de punteria ha estat una llosa que no han pogut aixecar. L’empat sense gols fa que tot es decideixi a Gran Canària, però el Prat té l’avantatge del valor doble del gols fora de casa.

Un Tamaraceite pacient

Els de Pedro Dólera han buscat la victòria, de la mateixa manera que ho van fer contra el Ceuta en l’anterior ronda en la qual van guanyar 2 a 1. Els potablava han gaudit de les millors ocasions a la primera part. Raillo ha tractat de sorprendre el porter canari amb una rematada acrobàtica. Però la més clara ha estat una doble oportunitat en la qual Jonay li ha negat el gol primer a Pedro Bravo, i després a Toni.

Els visitants, molt segurs en defensa, han intentat aprofitar algunes errades per generar contraatacs però amb poc encert en la finalització.

Jonay evita el gol pratenc

A la segona part, el partit s’ha animat una mica més. El Prat, juntament amb l’afició, ha buscat pressionar la porteria rival a través d’un joc més directe i de la pilota aturada, però no ha trobat fortuna en les seves rematades.

El porter canari ha tornat a salvar el seu equip amb una gran aturada a rematada d’Héctor quan tot el Sagnier cantava el gol. Finalment, la falta d’encert de cara a porteria ha sentenciat el 0 a 0.