L’enfrontament entre el Club Atlètic Ibèria i el Can Buxeres, corresponent al segon partit de la fase d’ascens a Segona Catalana de futbol, s’ha suspès per una agressió d’un dels jugadors de l’equip barceloní a l’entrenador de l’equip rival. Les incidències del primer duel i els requeriments del Can Buxeres van propiciar que l’últim partit de l’eliminatòria es jugués a porta tancada. Ara bé, tot i la precaució de l’organització, la tensió ha florit quan faltaven 20 minuts per al final del partit amb una picabaralla i una agressió d’Esteve Rodríguez, que ha acabat amb expulsió i suspensió del partit segons explica l’acta arbitral.

Pendents de la resolució del Comitè de Competició

Des de la Federació Catalana de Futbol ja han traslladat les imatges de l’agressió al Comitè de Competició i a la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència. D’altra banda, l’entrenador de l’Atlètic Ibèria, Antonio Sola ‘Picolo’, ha reconegut que els seus jugadors “han sortit del partit” perquè “estaven molt calents”.

El Can Buxeres té la Segona Catalana a tocar

Tot i que encara no hi ha una resolució definitiva, el Can Buxeres és presumiblement equip de Segona Catalana. L’equip de l’Hospitalet de Llobregat es va erigir campió en el primer partit per un ajustat 2 a 1. A aquest resultat favorable se li ha de sumar el bon paper dels hospitalencs a la tornada, en què l’equip guanyava per 2 a 5 abans de l’agressió.