Els Barcelona Búfals han guanyat els Imperials de Reus per 19 a 15. Amb aquesta victòria és col·loquen segons amb una derrota més que els Uroloki.

Els Imperials s’avançen

L’equip de Nordi Ben Mousa ha començat malament el partit. Al primer quart, els de Reus han fet dos “touchdowns” en un minut (el primer de Jordi Pruñonosa després d’una carrera, i el segon de Francisco després d’una gran defensa). Els de Barcelona han reaccionat i abans del descans han fet dos contraassaigs, el primer, després d’una gran recepció de Joel Jiménez a passada de Pau Berglund; i el segon amb una intercepció d’Ignacio Díaz. Al descans, el resultat era de 12 a 15, favorable al Reus.

Els Búfals reaccionen al final

Durant el tercer quart, hi ha hagut poca activitat. Les defenses han interromput els atacs rivals, impedint en tots dos casos puntuar. L’últim quart ha començat amb una intercepció d’Aleix Folgueiras pels Imperials de Reus. A falta de tres minuts pel final, Joel Jiménez ha fet una intercepció que ha deixat als Búfals molt a prop de la zona d’anotació. Quan quedava poc més d’un minut de partit, un “touchdown” d’Albert Cuxart, després d’una passada de Pau Berglund, ha posat als locals per davant del marcador (19 a 15). Als últims segons, la intercepció de Joel Bellviure ha donat la victòria als Barcelona Búfals, per 19 a 15.