Erling Haaland

El president Joan Laporta ha estat preguntat al final del partit entre el Barça i el Reial Madrid, que ha acabat amb la Lliga al sarró de les blaugrana. A més a més del femení, el president també ha estat qüestionat sobre l’actualitat del primer equip masculí i ha baixat el suflé del fitxatge d’Erling Haaland.

“No preveiem cap incorporació que posi en risc l’economia del club”

TV3 ha preguntat a Joan Laporta sobre el possible fitxatge d’Erling Haaland i el president ha rebaixat les expectatives: “Estem reforçant la plantilla per l’any que ve. Mateu Alemany i Jordi Cruyff estan treballant. Entenc que la gent estigui molt emocionada amb algunes incorporacions, però són molt difícils. Hem de posar criteri al món del futbol. Anem millorant i la prioritat és la recuperació econòmica barrejant-la amb els èxits. No preveiem cap incorporació que posi en risc l’estabilitat econòmica del club”.

“Si volem guanyar la Lliga hem d’anar a Madrid a guanyar”

Joan Laporta segueix sent optimista i creu que la Lliga és possible. Això sí, primer han de guanyar al Bernabéu: “També competirem i si volem guanyar la Lliga hem d’anar al Madrid a guanyar. El masculí està orgullós de com juguen les nostres jugadores i també volen guanyar”.