Després de la victòria en la primera jornada al camp dels Vilafranca Eagles, els Barcelona Búfals han perdut aquest cop a la Barceloneta contra els Argentona Bocs per 3 a 12. Jordi Roca ha fet l’única anotació dels barcelonins, un xut a pals, field goal.

L’equip dirigit per Nordi Ben Moussa està en construcció i queden lluny els Búfals que van jugar la seva última final la temporada 2001-2002 contra els Barcelona Uroloki. Els del drac vermell la van guanyar.

La defensa dels Bocs mana en el primer temps

En el primer quart s’han imposat les defenses als atacs, mostra d’això és el 0 a 0 amb què ha acabat. El següents quinze minuts Eric López ha interceptat una passada de Roger Navas per aconseguir un touchdown, 0 a 6. Jordi Roca amb un field goal ha retallat distàncies, 3 a 6 al descans.

Els Búfals, inoperants en atac

Ignacio Díaz ha fet una intercepció a falta d’un minut per al final de partit que donava esperança a l’equip dirigit per Nordi Ben Moussa. Però una pèrdua en l’atac següent ha acabat amb un touchdown dels Argentona Bocs deixant el definitiu 3 a 12.

La propera jornada, de derbi barceloní, els Barcelona Búfals rebran a la Barceloneta els Pagesos de Barcelona.