El Guineueta no ha pogut treure res de profit de la seva visita al camp de l’Olot en un duel que enfrontava el líder de la categoria amb el cuer. Els garrotxins han estat més eficaços i han acabat guanyant per 2 a 1 en un matx més dels de Nou Barris sense aconseguir la victòria. La Guine suma set jornades sense poder sumar els tres punts.

Sergi Arranz sempre suca

Després d’un parell d’aproximacions perilloses de l’Olot, Sergi Arranz ha estat a punt de fer l’1 a 0 al minut 21, però Yan Carlo ha demostrat el seu nivell amb una intervenció de mèrit. El porter no ha pogut aturar el penal del davanter uns minuts després. Els barcelonins han protestat molt el penal fet sobre Ferri López i Sergi Arranz l’ha enviat al fons de la xarxa. Yan Carlo ha endevinat el xut, però no l’ha pogut aturar.

El Guineueta juga 60 minuts amb un més

Al minut 34, Moratalla ha vist la vermella directa per aturar amb falta un contraatac d’Abde. L’expulsió ha canviat el guió del partit i els de Luis Gallego han començat a dominar l’enfrontament. Tot i això, la més clara ha estat per l’Olot a les acaballes de la primera meitat, quan una indecisió de la defensa barcelonina ha estat a punt d’aprofitar-la Callís.

Atac i gol del Guineueta amb poc premi

La Guine ha decidit tirar pel dret i ha posat setge a la porteria garrotxina. Després d’una bona aproximació de Granero, Cristian, al minut 50 i a la sortida d’un córner, ha enviat la pilota al travesser. L’Olot, però, ha estat un perill al contracop i Kilian ha provocat algun ensurt. El camp feia baixada i la Guine cada prop s’ha apropat més. Óscar Muñoz ho ha provat amb una rematada de cap que ha llepat el pal, la prèvia del gol d’Ayllon després d’una falta lateral llançada per Abde. L’alegria només ha durat tres minuts, perquè Eloi Amagat ha tornat a posar per endavant l’Olot al minut 69 i el Guineuta ha hagut de començar de nou. Els barcelonins s’han aproximat en diverses ocasions i han pogut fer l’empat, però Batalla s’ha lluït i el marcador no s’ha mogut més. Els de Luis Gallego tornen d’Olot sense cap punt a la butxaca.