L’Europa ha guanyat per 1 a 2 al camp de l’Ejea en un partit contra un rival directe per intentar mantenir-se a Segona RFEF. I ho ha fet després d’una remuntada èpica, perquè els escapulats perdien 1 a 0 al minut 87 per culpa d’un penal molt protestat. Ricky Vidal al 88 i Albert Martí, de penal al 94, han certificat una remuntada que dona moral als graciencs. El partit ha estat marcat per un nom: el d’Àlex Cano, que s’ha convertit en el jugador que més vegades ha vestit la samarreta del CE Europa de tota la història amb 403 partits.

Inici vertiginós del partit

L’inici del matx ha estat vertiginós, tot i que no s’ha vist cap gol als primers minuts. L’Ejea, amb un ràpid contracop, ha posat l’ai al cor al conjunt de Gerard Albadalejo. La resposta escapulada ha estat un xut d’Albert Martí que s’ha estavellat al pal. L’intercanvi de cops no s’ha aturat i els aragonesos han estat a punt de fer l’1 a 0. Almerge, de falta directa, ha enviat la pilota al travesser. El ritme ha baixat lleugerament, però Jesús Jiménez ha tornat a posar l’ai al cor als escapulats amb un xut creuat a la mitja hora de partit.

Penal discutit i bogeria final

La segona meitat ha seguit la tònica dels últims minuts de la primera, amb un ritme molt lent i poques oportunitats. Un ritme que només s’ha trencat amb un penal d’Arnau Campeny sobre Álex Sánchez al 71. Un penal molt protestat pels escapulats. Sánchez no ha tremolat i ha enganyat Sergio Fernández per fer l’1 a 0. L’Europa no s’ha rendit i, després de protestar un possible penal a favor no assenyalat, Ricky Vidal, al 88, ha fet l’empat amb un gran xut des de dins de l’àrea. Encara hi ha hagut temps perquè Álex Sánchez pogués fer el segon dels aragonesos i perquè Sergio evités el gol de Rayo. Semblava que tot acabaria amb empat, però un penal a l’últim sospir ha acabat amb l’1 a 2 d’Albert Martí que certifica una remuntada que dona oxigen als de Gerard Albadalejo.