El Sants rep la visita del Santfeliuenc

El Sants rebrà aquest diumenge al migdia, a les 12.15 h, la visita del Santfeliuenc a l’Energia. Els santsencs volen els tres per mantenir la distància respecte al descens.

El Sants necessita canviar la dinàmica

El Sants arriba en hores baixes al partit. Els verd-i-blancs, després d’una ratxa de tres victòries consecutives, fet que els va permetre agafar aire a la classificació, han perdut els dos darrers partits. L’última derrota, al camp de l’Hospitalet, el líder, no va acabar de deixar males sensacions. Tot i disputar una hora amb un jugador menys, els de Tito Lossio van mantenir-se dins el partit fins al final. Una victòria contra el Santfeliuenc permetria als santsencs agafar confiança i moral per al tram final de la temporada.

El Santfeliuenc, en una zona tranquil·la

El Santfeliuenc va encaixar una derrota inesperada l’última jornada de Lliga contra la Pobla Mafumet. Els del Baix Llobregat havien encadenat tres victòries consecutives, però l’ensopegada contra els tarragonins ha aturat l’escalada a la classificació. Ara són tretzens a la classificació, una mica en terra de ningú en aquest últim tram de curs.