Borja Iglesias

ha destacat que, “a hores d’ara pensa en seguir on estem i, si pot ser, pujar més a dalt. El temps ens ho dirà. A dia d’avui pensem en anar a pel primer”. Aquesta ha estat la frase del jugar blanc-i-blau quan li han preguntat si creia que disputar competició europea la temporada que ve, o bé la Champions, era l’objectiu de l’equip.

Optimisme a l’equip

El conegut popularment com el Panda s’ha mostrat optimista i ambiciós en la prèvia del partit que l’Espanyol ha de disputar al camp del Sevilla aquest diumenge. El davanter espanyolista, que precisament va debutar amb el seu equip anterior, el Celta, al Sánchez Pizjuán, creu que l’equip encara té marge de millora. Iglesias ha destacat que “s’ha de fer un bon partit. Si es guanya seria un cop a la taula.” També ha dit que saben que és una situació idònia, però que al vestidor “ho estem veient amb normalitat. Les coses surten bé i no hi ha ningú al vestidor que s’estranyi per la situació.”

Bon moment esportiu

Borja Iglesias, davant la possibilitat de poder ser convocat per la selecció espanyola, ha dit: “Estic molt content amb la meva situació, motiva que diguin que puc anar.” També s’ha alegrat de la convocatòria del seu company d’equip, Mario Hermoso. Al davanter se li ha demanat un pronòstic de gols, però ha subratllat que no li agrada fer-ne.

Tota la roda de premsa de Borja Iglesias