L’Espanyol B ja és semifinalista de la Copa Catalunya Absoluta després d’eliminar al Reus per 1 a 0. D’aquesta manera el filial blau-i-blau disputarà les semifinals contra el Sant Andreu que ha eliminat al Barça B.

L’Espanyol B es mostra sòlid contra un Reus ofensiu

Els dos conjunts han sortit endollats des del començament i han tingut ocasions per estrenar el marcador. Els locals han tingut la primera gran ocasió del partit en el minut 3, en un xut d’Àngel que s’ha estavellat al pal. Però pocs minuts després, el Reus ha respost amb dues ocasions clares. Primer un llançament d’Enri que ha acabat al lateral de la xarxa, i més tard una rematada de Yoda que ha topat contra la fusta. El rellotge corria i la iniciativa era cada vegada més del bàndol visitant. David Gallego no veia les coses clares i, abans de la mitja hora, ha substituït Damià per Manchon. La defensa de l’Espanyol s’ha mantingut molt sòlida a les contínues internades d’un Reus que ha tingut més ocasions que el conjunt perico.

L’Espanyol arriba a les semifinals amb un gol de Max

A la represa el Reus ha continuat sent el conjunt amb més oportunitats de gol a favor. Al minut 50 Isaac Cuenca no ha aprofitat una bona desmarcada i el seu xut ha anat molt desviat. Els del Baix Camp han tingut una altra ocasió abans de completar l’hora de partit. El portugués Ricardo Vaz ha enviat fora un xut ajustat al pal. Però tot aquest domini visitant s’ha quedat en un  miratge al minut 65. El blanc-i blau Max ha obert de cap el marcador després d’aprofitar una centrada des de la esquerra. Malgrat aquest fet, el conjunt roig-i-negre no s’ha rendit i no ha deixat de buscar un empat que no ha arribat. Vitor Silva, en una falta des de la frontal de l’àrea, ha tingut l’1 a 1 en els darrers  compassos, però una altra vegada la fusta no ha volgut que la pilota entrés dins la porteria blanc-i-blava. Finalment, l’Espanyol B és l’equip que accedeix a la ronda següent de la Copa Catalunya Absoluta.