Betis - Espanyol amb William Jose
@RealBetis

L’Espanyol continua sense conèixer la victòria en el seu retorn a la Primera Divisió, però com a mínim ha aconseguit un empat en el minut 97. Si el dia de l’Atlètic de Madrid va perdre en l’afegit, aquesta vegada ha aconseguit l’empat en el minut 97 gràcies a un gol de Cabrera.

Gol matiner de l’Espanyol i remuntada del Betis

Només començar el partit, primera ocasió per al Betis. Rodri, al minut 2, no ha aprofitat un regal d’Óscar Gil i ha estavellat la pilota al pal de la porteria de Diego López. L’Espanyol però no s’ha espantat i al minut 13 Aleix Vidal ha fet el 0 a 1. El de Puigpelat ha rematat una centrada de Raúl de Tomás de manera impecable i ha posat per davant els blanc-i-blaus. Els jugadors del Betis han reclamat una falta prèvia a l’inici de la jugada.

El Betis capgira el marcador

Poc abans del descans, Diego López ha salvat l’empat després de rebutjar un xut de Rodri. Però, al minut 40, William Jose no ha perdonat i ha aconseguit fer l’empat a un. Els andalusos dominaven i Fekir ha estat a punt de fer el segon amb un parell de xuts que han sortit fregant el pal. Però en temps afegit, el francès no ha perdonat i just abans del descans ha fet el 2 a 1.

L’Espanyol, gol en el temps afegit

A la segona part, l’Espanyol ha buscat el gol de l’empat. RDT ha estat a punt de fer-ho amb un xut que Claudio Bravo ha desviat amb el peu. El Betis ha acabat l’últim quart d’hora de partit amb 10 jugadors per expulsió de Pezzella per una falta a Aleix Vidal. La fe ha permès que Cabrera marqués el 2 a 2 definitiu en el minut 97 de partit.