@FCBarcelona

El Barça no ha pogut guanyar el Madrid. Els de Ronald Koeman han tingut ocasions com per empatar o, fins i tot guanyar, però falta gol. L’equip no té allò que es necessita per guanyar els partits i, per això, ha perdut davant d’un Madrid força ordenat en defensa i que ha guanyat 1 a 2.

El Barça genera perill d’inici

El Barça ha sortit amb ganes i ha dominat els primers minuts de l’enfrontament. El Madrid no s’ha sentit còmode fins passats més de 10 minuts, quan ha començat a estirar les línies. Els blancs han aprofitat la velocitat dels davanters per aproximar-se a l’àrea defensada per Ter Stegen. Els blancs han demanat penal sobre Vinicius Júnior, que no ho era. L’ocasió més clara, però dels primers minuts ha estat una rematada de Dest, tot sol davant de Courtois, que s’ha anat per sobre del travesser.

El Madrid s’avança amb gol d’Álaba

El Madrid s’ha avançat gràcies a un contraatac molt ràpid. Una bona triangulació dels atacants blancs ha acabat amb el 0 a 1 d’Álaba, que s’ha incorporat a l’atac. L’austríac s’estrenava en un clàssic i ho ha fet amb una diana en el minut 32. Gerard Piqué, amb una rematada de cap, i Ansu Fati, amb un xut dins l’àrea, han creat perill a la porteria blanca, però al descans s’ha arribat amb el 0 a 1.

Partit d’anada i tornada

El Barça ha sortit amb intensitat a la segona meitat. Ronald Koeman ha fet entrar Coutinho per Mingueza i Dest, que jugava d’extrem, ha baixat al lateral dret. Els blaugrana han tingut un parell d’ocasions que ha fet esperonar el públic, però el Madrid també n’ha tingut les seves. L’enfrontament s’ha convertit en un partit d’anada i tornada amb més domini dels barcelonistes.

Canvis sense encert

Ronald Koeman ha fet entrar Kun Agüero per Ansu Fati en el minut 74 per intentar trobar solucions en atac. El Madrid també havia fet entrar abans Valverde per contenir els atacs madridistes. També han entrat Sergi Roberto i Luuk de Jong i el Barça ha dominat, però no ha estat capaç de superar el conjunt d’Ancelotti que, en un contraatac, ha fet el 0 a 2 que semblava definitiu. Al final, Kun Agüero ha marcat l’1 a 2 tot just abans que l’àrbitre xiulés el final del matx.

18:17

FINAL DEL PARTIT

El Barça ha perdut 1 a 2 en un matx en que els blaugrana han patit manca d’encert de cara a porteria

18:10

El Kun fa l’1 a 2

El Barça ha fet l’1 a 2 en el minut 97

18:07

El Madrid sentencia

Després d’una ocasió que podia haver significat l’empat a un, Lucas Vázquez, en un contraatac, ha fet el 0 a 2.

18:04

7 minuts d’afegit

L’àrbitre de l’enfrontament afegeix 7 minuts al partit perquè el temps s’ha aturat molt en els últims instants.

18:00

Ronald Koeman fa entrar Luuk de Jong

Ronald Koeman ha fet entrar el seu compatriota Luuk de Jong per tal de buscar rematades en atac.

17:50

Sergi Roberta entra al camp

Frenkie de Jong ha estat canviat en el minut 78 per Sergi Roberto, buscant més físic per tal de tensionar el partit. Queden poc més de 10 minuts per acabar el matx.

17:47

Entra el Kun Agüero

Minut 74. Sergio “Kun” Agüero ha entrat en el lloc d’Ansu Fati, un dels millors dels partit.

17:45

Benzema falla sol sense porter

Karim Benzema ha tingut una ocasió molt clara, a porteria buida, però no ha pogut rematar bé, tot i que semblava posició de fora de joc.

17:44

Canvi al Madrid

Entra Valverde per Rodrygo, que no ha estat gaire participatiu en l’atac madridista.

17:36

El partit, viu a les dues àrees

Tant el Barça com el Madrid estan generant perill. Lucas Vázquez i Karim Benzema han tingut ocasions per part dels madridistes, però els blaugrana també estan posant les coses difícils a l’àrea blanca.

17:34

El Barça crea perill

El Barça domina els primers minuts de la segona meitat i ha dominat amb ocasions de perill, però sense encert. Els blaugrana han demanat penal per unes mans de Toni Kroos dins l’àrea.

17:19

Comença la segona part

El partit torna a disputar-se amb un canvi al FC Barcelona. Coutinho ha entrat per Mingueza. D’aquesta manera, Dest torna al lateral dret i el brasiler se’n va a l’atac.

17:09

Bona assistència de públic al Camp Nou

Els aficionats del Barça han respost bé al clàssic. Finalment han estat 86.422 els espectadors que han anat a l’estadi del FC Barcelona. Això sí, no tots són seguidors blaugrana perquè una part de la graderia està ocupada per aficionats del conjunt blanc.

17:02

DESCANS

El Madrid ha marxat al descans guanyant 0 a 1 amb gol d’Álaba en el minut 32.

17:01

Ansu Fati crea perill

Minut 44

Ansu Fati ha tingut una oportunitat dins l’àrea, però no pogut rematar amb comoditat i el seu xut ha rebotat en la defensa madridista.

16:51

Rematada de Piqué fora per poc

Minut 35

Gerard Piqué ha fet una rematada de cap després d’un servei de córner i s’ha anat fora per ben poc.

16:48

0-1 Gol d’Álaba

Minut 32

Contraatac molt ràpid del Reial Madrid que triangula molt bé i Álaba, que s’ha incorporat a l’atac, marca el primer gol de l’enfrontament. L’austríac s’estrenava en un clàssic i ho ha fet amb una diana.

16:41

Ocasió claríssima de Dest

Minut 25

Dest ha tingut una ocasió claríssima tot sol davant de Courtois, però la rematada ha anat per sobre del travesser.

16:25

Primers minuts de domini blaugrana

Minut 10.

El Barça ha sortit amb moltes ganes i domina el partit. Els blaugrana tenen més possessió de la pilota i sembla que generen més sensació de perill, tot i que encara no hi ha hagut cap ocasiñó clara de gol.

16:15

COMENÇA EL CLÀSSIC

El Barça – Madrid ja ha començat al Camp Nou.

16:13

Han sonat ‘Els segadors’ al Camp Nou

El Camp Nou ha escoltat ‘Els segadors’ en la prèvia del clàsssic Barça – Madrid

15:46

Els jugadors del Barça i del Madrid ja escalfen

Els jugador del Barça i del Reial Madrid ja es troben sobre la gespa del Camp Nou fent l’escalfament.

15:42

La major part del públic, en transport públic

La gran majoria dels aficionats del FC Barcelona estan arribant al Camp Nou en transport públic. TMB ha reforçat les línies de metro, bus i Tram per tal d’evitar aglomeracions, tot i que hi ha molta gent en cadascuna de les parades.

15:37

Gavi, el més jove d’un clàssic del segle XXI

Pedro Martín Páez Gavira, “Gavi”, amb només 17 anys, s’ha convertit en el jugador més jove que debuta en un clàssic al segle XXI. El jugador andalús està aconseguint batre molts dels rècords de precocitat del futbol, tant del Barça com de la selecció espanyola.

15:35

Venudes totes les entrades a la venda

El FC Barcelona ha informat que s’han venut les 40.000 localitats disponibles per al clàssic al Camp Nou. Si l’estadi del Barça no s’omple serà perquè els socis abonats no vagin.

15:27

Els aficionats comencen a omplir el Camp Nou

Encara queda per a l’inici del partit, però milers d’aficionats ja són als seus seients al Camp Nou. Avui l’entrada pot estar per sobre de les 80.000 persones, la xifra més alta des de l’inici de la pandèmia a Barcelona i en qualsevol acte a l’Estat espanyol.

15:17

Aficionats del Barça amb bengales

Alguns aficionats del Barça han encès bengales als Jardins Bacardit, just davant del Camp Nou.

14:58

També tenim l’alineació del Reial Madrid

Carlo Ancelotti posa a Rodrygo en el lloc de Valverde, un dels pocs dubtes que hi havia en l’onze inicial del conjunt madrileny

14:56

Ja tenim l’alineació del FC Barcelona

Poques novetats a l’onze inicial de Ronald Koeman, molt similar al què s’ha vist en les últimes jornades

14:51

Els jugadors del Barça ja han arribat al Camp Nou

Els jugadors del Barça ja han arribat al Camp Nou per tal de preparar-se de cara al derbi.

14:13

Centenars d’aficionats als voltants del Camp Nou

Encara falten dues hores per l’inici del partit però ja es poden veure molts aficionats a les portes de l’estadi esperant l’arribada dels jugadors del Barça

Camp Nou previ Barça-Madrid

14:06

Joan Laporta i Florentino Pérez, al dinar de directives

Els presidents del Barça i del Madrid estan en ple dinar de directives abans del clàssic. Un àpat que ha començat una mica més d’hora que en ocasions anteriors per l’horari del duel. El restauran Alkimia, de la Ronda de Sant Antoni ha estat el lloc triat per a la tradicional trobada.

13:58

La possible alineació del Barça

L’onze inicial del Barça està pràcticament perfilada i el periodista del diari Sport Toni Juanmartí ha avançat que si no hi ha cap novetat d’última hora serà: Ter Stegen, Mingueza, Piqué, Eric, Jordi Alba, Busquets, Gavi, Frenkie de Jong, Dest, Memphis i Ansu Fati.

13:57

El Camp Nou, preparat per acollir més de 90.000 espectadors

En els darrers partits del Barça al Camp Nou encara no s’ha superat la xifra de 50.000 espectadors tot i disposar de la possibilitat d’omplir l’aforament al 100 %. S’espera que aquesta tarda la xifra fregui el ple, tot i que molts socis amb abonament han demanat excedència aquesta temporada.