Èxit de participació a l’edició d’enguany a la milla solidària organitzada per la Fundació Aspasim.

Un diumenge solidari

Aquest matí, a la plaça de Sarrià, s’ha celebrat la 9a edició de la milla solidària sota el lema “Correm junts. Les persones amb discapacitat han pogut participar en una cursa adaptada segons el seu gènere i franja d’edat en un recorregut de 1.609 metres. La finalitat d’aquesta cursa consisteix a normalitzar les persones amb discapacitat intel·lectual greu i que aquestes no estiguin excloses en el dia a dia.

Només tenim una vida, i l’hem d’aprofitar”
Carme Sala, vicepresidenta Fundació Aspasim

Una edició especial després de la pandèmia

Després d’una edició virtual a causa de la pandèmia, la cursa ha recuperat novament el format presencial que ha tingut molt bona acollida. La valoració de l’organització ha estat molt positiva, ja que s’hi respirava un ambient molt festiu i alegre. A banda, de l’activitat física, el matinal també ha tingut un rerefons solidari perquè aquesta iniciativa ha servit per recaptar fons per a programes impulsats per l’entitat organitzadora.

Més de 80 anys de solidaritat

L’entitat encarregada de tirar endavant aquesta iniciativa ha estat la Fundació Aspasim, que fa més de 80 anys que guia persones amb discapacitat intel·lectual greu per tal d’incrementar la seva autonomia.