Després de gairebé dos mesos de competició, l‘Europa encara no sap què és guanyar el Nou Sardenya. Els escapulats han deixat escapar una bona ocasió contra l’Ejea, que era el cuer de la classificació i ha perdut per 2 a 3.

Primera part agredolça pels escapulats

Poc han trigat els aragonesos en agafar les regnes del partit i ja al minut 9 s’han pogut posar una passa per davant després d’una centrada rebuda per Jesús Jiménez, que només ha hagut d’empenyer-la sota pals. Sergio no ha pogut fer res per aturar una pilota gairebé impossible de fer fora.

Al minut 18 semblava que arribava la primera oportunitat dels de Gràcia per un xut de falta que, gràcies als esforços del porter rival, finalment no ha entrat. Denis Díaz ha aconseguit rebutjar fins a dos xuts directes a les seves mans. El gol, però, ha arribat uns minuts més tard gràcies a Javi Solsona. De nou, la jugada ha començat a pilota aturada des de fora de l’àrea. Una passada des de l’extrem esquerra ha fet que Solsona hagi pogut marcar la pilota amb un gol de cap, i ha igualat el marcador. Al minut 29, Jiménez tornava a posar per davant al seu equip després d’una passada de Mustafá per la banda dreta. Només li ha calgut conduir la pilota i xutar en un cara a cara amb el porter del conjunt barceloní. Així doncs, els 22 jugadors han marxat al descans amb un 1 a 2 en què, tot i els gols, han hagut diverses oportunitats per ambdós conjunts.

Segona part igualada però decisiva

Els 45 minuts restants han començat sense cap canvi i amb una oportunitat clara de l’Ejea després d’un xut a pilota aturada que ha anat directe a les mans de Sergio. No ha estat fins al minut 52, quan David Vilajoana ha decidit fer els dos primers canvis al seu equip, i ha aconseguit reactivar el joc dels barcelonins. Ha estat justament Prats qui, dos minuts després d’entrar al terreny de joc, ha protagonitzat la primera ocasió dels escapulats en aquesta segona meitat.

Els esforços de l’equip de Gràcia han estat en va i no han aconseguit aturar un Ejea que en el minut 62 ha pogut marcar l’1 a 3. Álex Sánchez no ha deixat passar l’oportunitat de trobar-se sol davant el porter.

El 2 a 3 ha arribat al minut 70 després que Lucho veiés la targeta groga dins de l’àrea. David Jiménez ha marcat de penal i ha pogut apropar-se en el marcador.

Sense premi per a l’Europa

Els últims 10 minuts han estat clau per apujar la tensió del partit tant al camp com a les graderies. El conjunt gracienc ha vist quatre grogues en poc més de cinc minuts. Amb un resultat tan igualat no podien deixar córrer els segons en va. Tampoc l’Ejea no estava disposat a deixar anar la seva primera victòria en Lliga i així ho ha demostrat en una de les últimes jugades de la cita en què un defensa ha tret la pilota de sota pals amb el cap. L’Europa tampoc no ha tingut la sort amb les nombroses ocasions que han tingut ja en el temps de descompte.

El marcador s’ha tancat finalment amb 2 a 3 i els de Vilajoana no han pogut posar fi a la ratxa que fa que hagin perdut tots els partits jugats a casa des que va començar la temporada. Això els estanca, encara més, en les últimes posicions de la classificació. En la darrera jornada l’equip de Vilajoana va aconseguir un empat valuós en el temps afegit al camp del Penya Esportiva.