El calendari del Barça al mes de febrer

El calendari del Barça durant aquest mes de febrer és d’aquells de posar-se a tremolar

. Els blaugrana jugaran fins a set partits en només 25 dies, per tant, el temps de descans i de recuperació entre matx i matx serà limitat. Aquest mes de febrer, més que mai, la dosificació i les rotacions dels jugadors seran molt importants.

A la Lliga

Després de l’empat contra el València al Camp Nou

, el Barça jugarà tres partits més de la competició de la regularitat, dos seran fora de casa i l’altre, a l’estadi. El primer compromís dels de Valverde serà diumenge, 10 de febrer, al camp de l’Athletic Club. Sis dies més tard, el dissabte 16 de febrer, els blaugrana rebran a l’estadi la visita del Valladolid, en teoria, el partit més assequible d’aquest mes. L’últim cap de setmana el Barça visitarà el camp de Sevilla i aquesta marató de partits acabaran el dissabte 2 de març amb el clàssic al Santiago Bernabéu.

A la Copa, el Madrid

El calendari a la Copa també fa pujada. Els sorteig de les semifinals va voler que el Barça s’enfrontés al Madrid. El primer dels dos duels serà aquest dimecres, 6 de febrer. Els blaugrana rebran al Camp Nou els blancs. L’accés a la final de Copa es decidirà el dimecres 27 al Bernabéu. Recordem que tres dies més tard els de Valverde tornaran a jugar al camp del Madrid, aquest cop en Lliga.

Torna la Champions

I aquest mes de febrer torna la Lliga de Campions. Els blaugrana el dimarts 19 visitaran el camp de l’Olympique de Lió en l’anada dels vuitens de final de la màxima competició europea. Un calendari temible que posarà a prova la profunditat de la plantilla del Barça.