Barça- València quarts final de Copa Rei
@FCBbasket

El Barça s’enfrontarà contra el València als quarts de final de la Copa del Rei a Màlaga. El partit es jugarà el dijous 13 de febrer, a les 19 h. El Barça és l’actual campió d’aquest trofeu i és l’equip que l’ha aconseguit durant dos anys consecutius.

Rival difícil a quarts de final

El Barça s’haurà d’enfrontar a un dels rivals més difícils del torneig, el València. Els de Pesic se les hauran amb un València amb molt de perill. Aquest enfrontament serà el que decidirà el primer classificat per a les semifinals, que es disputaran dos dies més tard. Els blaugrana hauran de guanyar els valencians si volen ser més a prop de revalidar el títol de campions.

Quadre d’enfrontaments

Aquest és el quadre final de tots els enfrontaments de la Copa del Rei. Els partits de quarts de final es disputaran entre el dijous 13 i el divendres 14 de febrer. Les semifinals seran el 15 de febrer i la gran final, el diumenge 16 de febrer. 

Aquest enfrontament entre Barça i València fa que no es pugui repetir la mateixa final que l’any passat, ja que si els blaugrana guanyen el València, s’enfrontaran contra el guanyador del partit entre Bilbao-Madrid. Per tant, si el Madrid guanya el Bilbao, una de les semifinals serà Barça-Madrid.

Quadre enfrontaments final Copa del Rei
@ACBCOM