El Lima Horta ha començat l’any 2020 de la millor manera possible, victòria a domicili i es manté en la part alta de la classificació. Les hortenques han segellat el triomf a l’últim quart. Paula Tutusaus ha estat la millor del partit, amb 25 punts.

Primera part amb victòria parcial local

Les hortenques han sortit a la pista com una piconadora, encistellant els primers llançaments del partit amb Paula Tutusaus com a màxima realitzadora de l’equip amb 11 punts. El percentatge d’encert de les hortenques ha anat baixant a mesura que avançava el primer quart i les jugadores del Segle XXI han aprofitat aquesta davallada per capgirar el marcador advers. S’acabava el primer període amb el resultat per la mínima de 19 a 17 favorable a les locals.

En el segon quart el Lima Horta ha pujat amb diferència la seva defensa de com ens tenen acostumats últimament, però el poc encert en els llançaments i sobretot les constants pèrdues de pilota, no han permès que les de Sergi Manzano capgiressin la situació, desfavorable fins aquell moment. Per tant, s’ha arribat al descans amb el marcador de 34 a 30 i victòria parcial de Segle XXI.

Remuntada contundent del Lima Horta a la segona part

A la represa, el partit s’ha animat considerablement, amb els dos conjunts anant a totes, amb cistelles de tots els colors i amb molta precisió de cara a cistella. El partit s’igualava encara més, per si no ho estava fins al moment. A 4 minuts per al final del tercer període ha entrat en acció Eliana Soriano, que ve de traçar molt bones actuacions en els darrers partits i ha tornat a aparèixer, ja que dels 30 punts que han fet les jugadores hortenques en el tercer quart 13 han estat materialitzats per l’aler. Un parcial de 13 a 30 ha fet que les de Sergi Manzano agafessin distàncies i remuntessin el partit deixant el marcador favorable de 48 a 60.

En el darrer quart, el Lima Horta no ha baixat el seu nivell de joc (sobretot el físic que, finalment, ha estat la clau del partit) i han sentenciat el partit en els primers minuts del mateix. El resultat finalment ha estat de 51 a 69.