Ousmane Dembele contra València

El conjunt blaugrana no té temps per a plors i lamentacions després de l’eliminació de la Champions League i la derrota a l’Spotify Camp Nou contra el Bayern de Munic. Aquest dissabte viatjarà a València, on a les 21 h haurà de lluitar per la tercera victòria consecutiva en la Lliga.

Bons resultats del Barça a l’estadi de Mestalla

El FC Barcelona, en aquest segle XXI, ha jugat un total de 22 partits de visitant contra el València, en què els catalans s’han emportat els tres punts en 11 ocasions: set empats i només quatre derrotes. L’última victòria dels blaugrana a Mestalla va ser la temporada passada, quan el Barça es va imposar per 1 a 4 gràcies a un hat-trick d’Aubamenyang i un gol de Frenkie de Jong. Per part del València va anotar Carlos Soler, jugador actual del PSG. El valencians només han guanyat un partit de locals contra el FC Barcelona en els últims 15 anys.

El partit contra el València com a remei dels mals a la Champions

El FC Barcelona no arriba en el seu millor moment anímic a València. Després de la difícil eliminació de la Champions League, l’equip de Xavi Hernández es veu ara en l’obligació d’aferrar-se al Reial Madrid, líder de la competició de Lliga. Tot i així, la part positiva és que el conjunt blaugrana arriba amb un Lewandowski golejador en solitari de la Primera Divisió, 12 gols en 11 jornades. D’altra banda, el FC Barcelona té també en la seva davantera el màxim assistent de la competició, Ousmane Dembélé, amb cinc assistències. El migcampista Gavi és dubte per al partit de dissabte, encara que no està descartat, després de no haver participat en l’enfrontament contra el Bayern de Munic.

El València jugarà per segon cop consecutiu a Mestalla, després d’haver-ho fet la jornada passada en la derrota contra el Mallorca. Els valencians es van avançar al partit amb un gol de Cavani a la segona part, però, minuts després, van veure com els mallorquins remuntaven.