Lewandowski i Vitor Roque
@fcbarcelona

El Barça s’ha classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei després de superar el Barbastre per 2 a 3 en la primera eliminatòria en què participava d’aquesta competició. Els blaugrana han tingut més problemes dels esperats contra un rival de Segona Federació.

L’equip de Xavi surt endollat

A diferència dels últims enfrontaments de Lliga, els 11 jugadors que van sortir de titulars van anar a totes i van acorralar els locals a la seva àrea. Tot i algunes bones intervencions del porter del Barbastre, Arnau, el gol va arribar al minut 20 de les botes de Fermín.

Segona part, mateixos errors

A la represa l’equip blaugrana va marcar ràpidament el segon gol, gràcies a una centrada d’Hector Fort i el gol de Raphinha. Llavors, però, el conjunt de Xavi va desconnectar de l’enfrontament i van tornar els errors habituals. De Mesa va escurçar diferències i va esperonar els 6000 espectadors que omplien l’estadi aragonès. El Barça va acabar patint per partida doble, ja que Lewandowski va fer un gol al minut 88 però, quan tot semblava sentenciat, Marc Prat, de penal va fer que els minuts de descompte fossin un suplici per als blaugrana.

La millor notícia és que els blaugrana seran al sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei aquest dilluns, a les 18.30 h.