El Muntanyesa no ha pogut començar l’any 2024 amb un triomf. L’equip de Nou Barris ha perdut per 1 a 2 contra el CE l’Hospitalet, un rival que encadena set jornades sense perdre amb un balanç de sis victòries i un empat. De la seva banda, la Monta trenca una ratxa d’onze jornades sense conèixer la derrota.

Bon inici del Muntanyesa

El partit ha començat amb un Muntanyesa que ha buscat el primer gol amb insistència. En el primer tram del partit, el conjunt de Raúl Paje ha gaudit d’una bona ocasió amb una centrada de Xavi Múrcia, que no ha trobat cap rematador.

L’Hospitalet, però, ha demostrat també el seu potencial. Al minut 25, Ton Alcover ha fet lluir Éric Fernández amb el llançament d’una falta directa. Ha estat l’avís, ja que poc després Albert López ha fet el 0 a 1 amb xut a l’escaire de la porteria local. I poc abans del descans, Joel Lasso ha fet el 0 a 2. Amb aquest avantatge visitant s’ha arribat al descans.

A prop de la remuntada

A la segona part, el Muntanyesa ha buscat el gol que retallés diferències. Wilber ha estat a punt de fer el gol amb una rematada que ha sortit fora després d’una recuperació de Gabaldón. També ha estat a prop de fer gol Marcel Howard-Ekum, però la seva rematada s’ha estavellat al pal de la porteria d’Adri Aliaga.

Finalment, ha arribat el gol del Muntanyesa. Un minut abans del temps reglamentari, Wilber Hurtado ha fet l’1 a 2. Però no hi ha hagut temps per a més i el Muntanyesa trenca una ratxa d’onze jornades sense perdre amb un balanç de sis victòries i cinc empats.