Espanyol B i Europa s’han repartit els punts en el derbi entre blanc-i-blaus i escapulats. Amb aquest empat, el conjunt d’Ignasi Senabre manté la tercera posició de la classificació, mentre que l’equip de Manolo González baixa a la tretzena posició. L’Europa encadena quatre jornades sense perdre, mentre que el filial de l’Espanyol trenca una ratxa de dues victòries consecutives.

L’Espanyol B s’avança a la primera part

La primera ocasió de gol ha estat per a l’Espanyol B. Al minut 11, un xut de Javi Hernández ha topat amb la defensa escapulada i la pilota ha acabat anant a córner. Deu minuts més tard, Javi Hernández ha tingut la segona oportunitat amb un xut des de la frontal que ha marxat per sobre el travesser de Marc Vito.

I després de dos avisos del jugador ha arribat el gol. Una pilota llarga de Fortuño ha arribat a Roger que ha assistit Rafel Bauza i aquesta ha posat una gran centrada al cap de Javi Hernández, que ha superat Vito per fer l’1 a 0.

L’Europa reacciona a la segona part

A la segona part, l’Europa ha sortit del vestidor amb tota la intenció de fer l’empat. Primer ho ha intentat Víctor Aliaga amb un xut creuat que ha sortit rebotat. Però, dos minuts després, Mario en una gran jugada personal i amb un xut molt col·locat ha fet l’empat a 1.

Amb l’empat en el marcador, cap dels dos equips ha gaudit de clares ocasions per emportar-se la victòria i finalment hi ha hagut repartiment de punts a la Dani Jarque.