Espanya passa als quarts de l'Europeu femení de waterpolo
@RFEN_Oficial

Amb pas ferm cap als quarts de final. La selecció espanyola femenina de waterpolo s’ha classificat per a la següent ronda de l’Europeu com a primera de grup després de superar Itàlia per 14 a 8. L’equip de Miki Oca té 13 jugadores catalanes, cinc de les quals juguen al CN Sant Andreu, únic equip barceloní amb jugadores a la selecció.

Victòria contra Itàlia i cap als quarts de final

(EFE / Redacció) La selecció espanyola ha golejat Itàlia per 14 a 8 i s’ha classificat com a primera de grup per als quarts de final de l’Europeu de waterpolo. L’equip de Miki Oca s’enfrontarà amb el guanyador del partit que disputaran les seleccions de Croàcia i Sèrbia.

El conjunt espanyol, que defensa el títol continental, ha estat a un gran nivell. Ha guanyat tres dels quatre quarts i ha ofert bones sensacions. L’equip de Miki Oca ha fet un primer quart gairebé perfecte i un parcial de 5 a 1.

En el segon quart, Itàlia ha reaccionat. El conjunt transalpí, amb un parcial de 0 a 2, ha retallat distàncies. Però Espanya hi ha reaccionat i, al descans, les actuals campiones han marxat a la pausa llarga amb un còmode 8 a 4.

La resta del partit ha mantingut el mateix guió. El conjunt italià intentant retallar diferències i la selecció espanyola intentant mantenir el marge de gols. Al final, victòria d’Espanya amb Judith Forca com a màxima golejadora del partit i amb les cinc jugadores del CN Sant Andreu, classificades per als quarts de final.