El Sant Andreu ha començat l’any amb una clara victòria contra l’Andratx. Els quadribarrats, en un gran partit, han estat molt superiors, però els gols no han arribat fins a la segona part. Alexis García, Iker García, Josu i Pau Darbra han estat els golejadors d’un Sant Andreu que encadena quatre jornades consecutives guanyant.

Domini del Sant Andreu, però sense encert

A la primera part, el Sant Andreu ha estat el clar dominador del partit. Això sí, els de Xavi Molist no han aconseguit encertar amb la porteria clara. Les oportunitats més evidents les han tingut Genís Blasco. El lateral, amb molt projecció atacant, ha estavellat una pilota al travesser, al minut 6. Ha estat el primer avís. Després n’han vingut uns quants més de les botes de Paredes, Pochito, Casti i un altre cop, Genís. Això sí, totes sense cap èxit i al descans el resultat era d’empat a 0.

La golejada, a la segona part

La segona part ha tingut un inici molt similar a la dels primers 45 minuts. El Sant Andreu ha tornat a dominar. I ho ha fet només sortir del tunel de vestidors. Als sis minuts de la represa, Paredes ha xutat desviada una pilota després que Vicenç no aturés un bon xut d’Alexis.

Ha estat un nou avís, com a la primera part, però en aquesta ocasió sí que ha arribat el gol. Al minut 64, Alexis García ha engaltat un bon xut des de la frontal que ha entrat per l’escaire de la porteria mallorquina. Era l’1 a 0.

Poc ha durat, però, l’alegria al Narcís Sala. Sis minuts després del gol quadribarrat, Flaqué ha fet l’empat després de rematar sol dins l’àrea petita una centrada des de la banda en la primera ocasió dels mallorquins.

Però el Sant Andreu sempre té un as a la màniga i aquest és diu Josu Rodríguez. El davanter quadribarrat ha sortit al camp al minut 76, i cinc minuts despres una centrada seva l’ha rematada Íker García per fer, de cap, el 2 a 1. El conjunt de Xavi Molist tornava a tenir el partit allà on volia i encara ho ha tingut millor quan Josu, de penal, ha fet el 3 a 1.

Els aficionats que han anat fins al Narcís Sala encara han tingut un gol més. Ha estat el de Pau Darbra en el temps afegit i que ha acabat posant el definitiu 4 a 1.