El Barça no ha perdonat i ha aconseguit una victòria que el distancia a 13 punts del Reial Madrid a la Lliga. Tot això en un escenari idíl·lic, amb un Johann Cruyff ple de gom a gom, que ha registrat el rècord d’assistència amb més de 5.500 aficionats. Després d’una primera part molt igualada entre els dos conjunts, sense que cap gol pugés al marcador, les blaugranes han sortit a la segona meitat amb ganes de sentenciar el partit. Un premi que ha arribat des dels 11 metres amb un gol de Fridolina Rolfö de penal.

Poca precisió en el joc ofensiu de la primera meitat

Els primers 45′ de joc han estat molt igualats entre els dos conjunts, si bé es cert que el Barça ha dominat més en termes de possessió. Els dos equips han avisat, però ni les blaugranes ni les blanques han tingut cap ocasió clara de gol. Fins passada la primera mitja hora del partit no hi ha hagut cap xut o rematada entre els tres pals, fins que Cronogorgevic ha rematat de cap un córner que ha aturat Misa sense problemes. Per part del Reial Madrid, el primer xut no ha arribat fins al minut 35, després que Weir posés a prova Sandra Paños, que, atenta, ha parat el llançament en dos temps. Amb el 0-0 al marcador, i tot per decidir, els dos conjunts enfilaven cap als vestidors.

El Barça sentencia la lliga des dels 11 metres

El conjunt de Jonathan Giráldez ha sortit a la segona meitat a buscar del triomf i se n’ha sortit. El primer ensurt l’ha fet Mapi León amb un xut de falta a la frontal de l’àrea, que ha acabat a les mans de Misa Rodríguez. Després de perdonar ocasions clares, i quan semblava que cap pilota entraria, Salma Paralluelo ha rebut un penal que ha transformat Fridolina Rolfö. Els més de 5.000 aficionats que es trobaven a l’estadi ho han celebrat, conscients que el triomf pot valer una Lliga. El marcador no s’ha mogut més, tot i les ocasions clares que han tingut les blaugranes els últims compassos de partit. Un triomf patit per un Barça que referma, del tot, el lideratge al campionat.