L’Espanyol Femení ha guanyat a la UDG Tenerife B per 2 a 1 en la 24a jornada de lliga de la Segona Divisió Femenina. Amb aquesta victòria l’equip de Carol Miranda s’apropa una mica més a les posicions de play-off d’ascens quan només queden sis jornades per acabar la competició.

Primera part sense gols

L’Espanyol ha començat el partit mostrant-se molt ofensiu i buscant el gol que els permetés agafar l’avantatge al marcador. Tot i les oportunitats generades pel conjunt blanc-i-blau, però, les de Carol Miranda no han aconseguit marcar cap gol durant els primers 45 minuts.

L’Espanyol sentencia l’enfrontament a la segona meitat

Les barcelonines sortien a la segona part amb la mateixa intensitat que a la primera, conscients que no podien deixar escapar els tres punts del partit. A diferència de la primera meitat, l’Espanyol ha estat molt més afinat de cara a porteria i ha obtingut la seva recompensa. Al minut 56, Carol Marín ha estrenat el marcador a centrada d’Adriana. Ja a les acaballes de l’enfrontament, al minut 81, Pixu sentenciava el partit amb una altra assistència d’Adriana. Tot i anar 2 a 0, l’Espanyol ha hagut de patir durant els últims minuts de l’enfrontament i és que Ainhoa Delgado ha retallat distàncies al minut 85. Les visitants, però, no han estat capaçes de remuntar el resultat i el conjunt blanc-i-blau ha acabat emportant-se la vcitòria. Amb aquest resultat, l’Espanyol s’apropa a les posicions de play-off d’ascens.