El CN Atlètic-Barceloneta ha guanyat al CN Terrassa amb un contundent marcador de 13 a 4. El protagonista del partit ha estat Unai Biel, que ha estat escollit com a millor jugador de la jornada després d’aconseguir materialitzar cinc gols. Amb aquest resultat, el conjunt mariner aconsegueix 33 punts i es manté en segona posició per darrere del Sabadell, que també ha guanyat el seu partit i en té 34.

L’Atlètic Barceloneta es posa les piles en el segon període

Tots dos conjunts han començat el partit amb opcions, però cap dels dos ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa. El primer gol ha arribat per part de l’Atlètic-Barceloneta a la meitat del primer període. Tot i això, quan quedaven poc més de dos minuts, els egarencs han igualat el marcador, però just a la jugada següent els mariners s’han tornat a avançar gràcies a Unai Biel (2-1).

Al segon període, l’equip que entrena Elvis Fatovic s’ha posat les piles i els han passat davant durant tot el que quedava de matx. El Terrassa ha tingut algunes opcions, però no han pogut igualar la superioritat dels locals amb un Unai Aguirre impenetrable. Finalment, s’ha arribat amb el resultat de 7 a 2 a la mitja part.

Els mariners demostren la seva superioritat i sentencien el partit

A la represa de la segona part s’ha vist un únic gol dels de la Barceloneta. El conjunt mariner ha continuat amb la mateixa dinàmica, però una molt bona actuació de Pepe Motos, porter del Terrassa, ha evitat que la distància encara fos més considerable i el període ha acabat amb un 8-2 al marcador.

En l’últim quart, malgrat que els egarencs han començat marcant per intentar capgirar la situació, l’Atlètic-Barceloneta ha ampliat encara més les diferències provocant una pluja de gols amb Unai Biel, Martín Famera, Roger Tahull i Àlex Bustos com a protagonistes. Finalment, la jornada ha acabat amb un resultat de 13 a 4.

Ara cal pensar en els partits contra el Sabadell i els de Champions”