El Barça ha presentat oficialment la samarreta de la propera temporada 2020-2021. L’equipació ja es pot comprar des d’aquest dimarts a les botigues del Barça Store del Camp Nou, passeig de Gràcia, La Roca Village, Canaletes i també per internet.

Barça
@FCBarcelona_cat

El Barça treu a la venda la línia Match

De moment, tots aquells seguidors del Barça que vulguin comprar la samarreta blaugrana, només podran trobar la corresponent a la línia Match, que és la que fan servir el jugadors i jugadores en les competicions, i que té un preu de 139,99 euros. Per un problema tècnic encara no està a la venda la samarreta de la línia Stadium, molt més econòmica, ja que pot valdrà des de 59,99 euros fins a 89,99 euros. El club va haver de retirar de la distribució la línia Stadium i properament informarà de quan es podrà comprar a les Barça Store.

Barça
@FCBarcelona_cat

La samarreta recupera les ratlles verticals

En aquesta nova samarreta es recuperen les tradicionals ratlles verticals tan característiques del club blaugrana. Això sí, s’hi incorporen uns detalls daurats entre cada franja de color i el coll rodó, que també té un rivet daurat. La senyera de Catalunya està ubicada al dors de la samarreta. L’equipació es completa amb pantalons de color blau amb una franja lateral de color grana, i les mitgetes amb ratlles horitzontals.

Barça
@FCBarcelona_cat