Bartomeu

El president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va passar aquest diumenge pel programa ‘Onze’, de TV3. Una entrevista en què ha valorat la situació del club, la continuïtat de Setién, les opcions a la Lliga i la Champions i els possibles fitxatges per a la propera temporada. Ha destacat que el Barça dels darrers anys ha estat el millor equip, ja que ha guanyat vuit Lligues en 11 anys.

Bartomeu confia de moment en Setién

El president del Barça ha assegurat que Quique Setién serà l’entrenador a la Lliga de Campions que s’ha de jugar el mes d’agost, que té contracte per a la propera temporada i la voluntat és de finalitzar-lo. També va dir que es van reunir fa uns dies amb Setién per planificar la temporada vinent.

Crític amb el VAR

Bartomeu ha remarcat que el VAR hauria d’estar més a l’altura per la Lliga de futbol de la LFP. Ha fit que “certes decisions han afavorit un rival nostre“. La gestió del VAR “no s’ha fet correctament. Estem a favor de la tecnologia en l’esport, però no s’aplica bé. Els protocols del VAR han de ser més clars”.

Possibles fitxatges per al curs vinent

Sobre les possibles incorporacions per a la temporada 2020-2021, ha reconegut que fa unes setmanes van parlar amb l’Inter de Lautaro Martínez però que actualment les converses s’han aturat en els darrers dies. Del possible retorn de Neymar al Barça, Bartomeu ha comentat que el brasiler és jugador del PSG i que no creu que el club francès el deixi marxar.

De la renovació de Leo Messi ha dit que no hi ha d’haver cap problema per renovar contracte, que el renovaran i que acabarà la carrera al Barça.

Del Barçagate

Pel que fa al Barçagate, el president del Barça ha donat el cas per gairebé tancat i ha dit que prefereix parlar del cas de les xarxes. Està satisfet que l’auditoria hagi demostrat que “al club no hi ha corrupció i que ningú no va posar la mà a la caixa”.