El Barça Rugbi ha perdut davant el Complutense Cisneros per 30 a 32 en la semifinal pel títol de Lliga. El partit ha estat molt igualat i s’ha decidit en l’última jugada gràcies a un assaig dels madrilenys.

Primera part molt igualada

Els primers minuts han estat de tempteig, sense un dominador clar. Han estat els madrilenys els més encertats i els qui han aconseguit obrir el marcador. Ramon Borraz ha fet el primer assaig del partit i conjuntament amb la transformació a pals de Xabier González han col·locat el 0 a 7. Els blaugrana han buscat la reacció i aquesta ha arribat passada la mitja hora de joc. Josep Ramírez ha fet l’assaig i la transformació a pals de Bastien Jegou ha significat l’empat a set, resultat amb què s’ha arribat al descans.

El Barça rugbi perd davant el Complutense Cisneros
Els blaugrana han perdut a l’última jugada del partit

El Cisneros guanya a l’última jugada

La segona part ha començat de la millor manera possible pels interessos del Barça, ja que un assaig de Domenec Cornudella, combinat amb la transformació a pal de Bastien Jegou, ha col·locat el 14 a 7. Els madrilenys han reaccionat molt ràpidament i gràcies a l’assaig de Gonzalo González i la transformació a pals de Xabier González han aconseguit empatar a 14. A partir d’aquí, els blaugrana han marcat diferències. Bastien Jegou ha fet un xut a pals que ha significat el 17 a 14 i en la jugada següent, amb un assaig de Marcel Peña i transformació a pals de Bastien Jegou per obrir escletxa, han arribat al 24 a 14. Els madrilenys, però, no han renunciat al partit i un xut a pals de Xabier González ha tornat a apretar el marcador 24 a 17. El partit ha entrat en una dinàmica de xuts a pals. Bastien Jegou ho ha fet pel Barça i Xabier González, pel Complutense. Han deixat la diferència en set, 27 a 20. Els madrilenys han buscat l’empat i han tingut premi gràcies a un assaig de Manuel Ferichola i una transformació a pals de Xabier González, que ha significat l’empat a 27. Els blaugrana, però, no han afluixat la corda i un xut a pals de Bastien Jegou ha col·locat el 30 a 27. Semblava que el partit acabaria així, però en els últims segons un assaig de Gonzalo Nieto, del Cisneros, ha deixat el marcador final amb 30 a 32.