El Mediterrani ha perdut clarament a la piscina del Mataró per 18 a 9. Aquesta derrota, que ha arribat en la penúltima jornada de la segona fase de la Lliga, fa que les santsenques acabin en la quarta posició a la classificació.

El primer quart marca el partit

El partit ha quedat gairebé sentenciat en el primer quart. Les barcelonines no han acabat de rutllar defensivament i han vist com les del Maresme, efectives, han aconseguit un parcial de 5 a 2. La dinàmica ha continuat en el segon període. Les santsenques han seguit sense tancar la porteria i han encaixat quatre gols. A la mitja part el marcador era de 9 a 4.

Els atacs superen les defenses

El tercer quart ha estat una pluja de gols i també el més igualat. Els atacs s’han imposat clarament a les defenses i el parcial ha estat d‘empat a quatre. En l’últim període, amb tot ja decidit, el Mediterrani no ha pogut aturar l’allau ofensivade les locals, que s’han mostrat molt encertades cap a porteria. El parcial de 5 a 1 ha tancat un partit dominat per les maresmenques.

La màxima anotadora del partit ha estat la jugadora del Mataró Anni Espar, amb vuit gols. Pel que fa al Mediterrani la més encertada cap a porteria ha estat Paula Crespi, amb tres gols.