L’Espanyol rebrà aquest dissabte a les 18.15 h la visita de Las Palmas a l’RCDE Stadium. Els de Vicente Moreno buscaran tres punts que els apropin una mica més a l’objectiu de l’ascens, que cada vegada és més a prop.

L’Espanyol vol fer un pas més

Els blanc-i-blaus afronten el partit contra els canaris amb molt bones sensacions. Els últims mesos tot li ha anat de cara a l’equip. És líder amb tres punts més que el segon classificat, el Mallorca, i 10 més que el tercer, l’Almeria. Els dos primers pugen directament a Primera, per tant, l’Espanyol ho té tot de cara quan només queden 21 punts en joc. Tot i això, el tècnic no vol cap tipus de relaxament i ja ha deixat clar que no hi ha res fet. Vicente Moreno vol els seus jugadors concentrats al màxim i el seu missatge és d’optimisme, però alhora de prudència. L’Espanyol fa 12 jornades que no perd i l’afició està eufòrica. El tècnic entén l’alegria dels aficionats, però no vol que l’equip se’n contagiï. Ja arribarà el moment quan l’ascens sigui matemàtic.

Las Palmas, davant la seva última oportunitat

Las Palmas ocupa la part mitjana de la classificació i davant l’Espanyol, potser, es juga una de les últimes opcions de poder lluitar per entrar al play-off d’ascens. El té a 10 punts, per tant, si vol seguir tenint l’oportunitat de jugar-lo ha de sumar a l’RCDE Stadium. Els canaris, però, no visiten Barcelona en el seu millor moment. Encadenen, és veritat, cinc jornades sense perdre, però han empatat quatre d’aquests cincs partits, els tres últims de manera consecutiva. De fet, els canaris són el segon equip de Segona Divisió que més partits ha empatat, tants com 13, els mateixos que el Sabadell.