Ronald Koeman és un home que diu les coses clares i, fins on ell sap, creu que la directiva li ha mostrat confiança. Tanta, que no ha tingut problemes per dir que “fins que no diguin el contrari, em veig com a entrenador del Barça la temporada que ve”. A més a més, l’holandès ha dit que té contracte en vigor i que si no, haurien de parlar-ne.

Set finals, tots poden guanyar la Lliga

El Barça ha de jugar encara set finals per mirar de ser campió de Lliga, la primera aquest diumenge contra el Vila-real. Si guanya tots els partits, ho serà. Koeman veu complicat aconseguir-ho si perden un partit, però veu opcions per a tots els equips implicats (Atlètic de Madrid, Reial Madrid, Barça i Sevilla): “Qualsevol dels quatre pot guanyar el que queda i ser campió. Tinc clar que, si no són tots, s’hauran de guanyar molts partits.”

Koeman no preveu problemes físics

Ronald Koeman ha destacat que els jugadors de camp que acumulen més minuts, com Leo Messi, Jordi Alba o Frenkie de Jong, entre d’altres, no haurien de tenir problemes físics. “Tenim dades de tots i les analitzem”, diu el tècnic. “A més a més, entrenem molt poc i això ens permet estar en bones condicions”, afegeix.