El Barça s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana, després d’imposar-se a la final al Noia per 3 a 7. És el seté títol d’aquesta competició, el tercer de consecutiu, que aixequen els blaugrana. Els d’Edu Castro s’han avançat en el marcador, però a la segona part han hagut de remuntar un 3 a 1 en contra per acabar imposant-se.

Primera part igualada

El Barça ha sortit buscant la porteria del Noia i ha generat diverses ocasions de perill i xuts al pal. Els de Sant Sadurní, ben plantats al darrere i amb una defensa ben organitzada, han esperat el seu moment al contraatac per fer mal als blaugrana. El marcador ha trigat a moure’s i no ha estat fins als últims minuts de la primera part quan Pablo Álvarez hi ha fet pujar el 0 a 1. L’alegria blaugrana, però, ha durat ben poc, ja que només un minut després Jordi Ferrer ha fet l’1 a 1, resultat amb què s’ha arribat al descans.

El Barça remunta i s’emporta la Lliga Catalana

L’inici de la segona part ha estat frenètic. En menys d’un minut el Noia ha capgirat el marcador. Un xut de Roc Pujadas ha estat desviat per Joao Rodrigues i ha significat el 2 a 1 i, segons més tard, en un altre contraatac, Jordi Ferrer ha establert el 3 a 1. El Barça ha trigat ben poc a reaccionar. Només treure del mig del camp, un xut de Pau Bargalló ha tocat en Pau Rodríguez i ha significat el 3 a 2. Els d’Edu Castro han seguit buscant l’empat i Joao Rodrigues, de falta directa, ha establert el 3 a 3. Només uns segons més tard, Pau Bargalló ha completat la remuntada blaugrana i ha signat el 3 a 4. Tot això en només sis minuts de la segona part. A partir d’aquí el Barça ha dominat el joc i Matías Pascual ha fet el 3 a 5. La final ha començat a tenir color blaugrana i encara s’ha tenyit més dels colors barcelonins quan Pablo Álvarez ha marcat el 3 a 6. A les acaballes del partit, Matías Pascual ha fet el 3 a 7 definitiu.