Bolmaro
@FCBbasket

El Barça jugarà la final de la Lliga Catalana de bàsquet després de superar el Manresa per 92 a 82. Els blaugrana han començat amb dubtes, però a poc a poc han agafat ritme i a la segona part han estat superiors. És la quarta final consecutiva que jugaran els barcelonins.

El Baxi comença fort

El tècnic del Barça, Jasikevicius, ha començat la semifinal amb un quintet de garanties. Calathes, Bolmaro, Claver, Oriola i Mirotic, però l’inici no ha estat l’esperat. De fet, l’entrenador lituà ha hagut de demanar un temps mort ben aviat perquè els manresans s’han col·locat 3 a 11. Una distància de vuit punts que, a poc a poc, han anat recuperant fins a remuntar dos minuts abans d’acabar el primer quart. Tot i això, al final dels primers 10 minuts, els manresans manaven al marcador amb un 23 a 25. El segon quart ha continuat amb la igualtat i amb els dos conjunts molt encertats amb el triple. Finalment, s’ha arribat al descans amb un 44 a 41.

Barça bàsquet
@FCBbasket

El Barça, superior a la represa

A la segona part, el Barça encertat en atac ha anat ha anat ampliant l’avantatge. Els manresans, que no han estat tan intensos defensivament en aquests segons 20 minuts, han vist com Abrines, Heurtel, Mirotic i Oriola, màxim anotador del partit amb 17 punts, es convertien en peces clau per als blaugrana. El Manresa mai no ha abaixat els braços, però els de Jasikevicius no han permès que s’apropessin tant com per posar emoció a la semifinal. Aquesta és la quarta victòria del Barça en aquesta pretemporada. De fet, han guanyat els quatre partits que ha disputat.

El Morabanc Andorra, finalista

A la primera semifinal, el Morabanc Andorra s’ha imposat al Joventut de Badalona per un ajustat 77 a 75, tot i el gran partit de l’exblaugrana Ante Tomic, autor de 22 punts i d’11 rebots. Els andorrans seran a la final de diumenge, 6 de setembre, que es jugarà a les 21.30 h, al Palau Blaugrana. Els d’Ibon Navarro jugaran la quarta final consecutiva de la Lliga Catalana de bàsquet.