(EFE) L’aler Joel Parra ja ha signat el contracte que el vincularà al Barça durant les properes quatre temporades, fins al 30 de juny del 2027, després d’haver superat la revisió mèdica.

El Barça ha pagat la clàusula

El fitxatge de Parra pel Barça es va fer públic després del pagament de la clàusula de rescissió d’un milió d’euros al Joventut Badalona, a falta de la revisió mèdica i de la rúbrica de l’acord, que ja s’ha fet i superat.

D’aquesta manera, l’aler ja es confirma com el primer fitxatge de l’era Roger Grimau, que la temporada que ve s’estrenarà com a primer entrenador del conjunt blaugrana en substitució del lituà Sarunas Jasikevicius.

Format a les categories inferiors del Joventut de Badalona, Parra, de 23 anys i 2,02 metres d’alçada, és un jugador amb projecció que pot actuar tant d’ala com d’ala pivot i s’ha consolidat com un habitual a les convocatòries de Sergio Scariolo a la selecció espanyola.

En espera de la segona incorporació

Així mateix, el Barça espera confirmar també el segon reforç, el pivot Willy Hernangómez, que vestirà de blaugrana la temporada que ve si el Reial Madrid, club que n’ostenta el dret de tempteig, no iguala abans del 12 de juliol a les 23.59 hores l’oferta que el quadre català va presentar divendres passat a l’ACB.